| WANT TO... (NC-17) | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: WANT TO... (NC-17) Antr. 06 09, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| |
| |
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Tr. 06 10, 2009 11:00 pm | |
| nu ten pakankamai daug tokių orgazminių vietų tai nžn kaip tau sueis.aj dar jie (yunjae) ten biški turėjo tokį incidentą,bet iš principo tai viskas straight čia,nepaisant grupinių scenų ;DDDD | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 2:09 am | |
| | |
|
| |
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 4:17 am | |
| pffff kokia tu nedėmėsinga skaitytoja tai ff ir būna išgalvota,ten neturi atspindėt lb jų gyvenimo ;DDD su koda tai pavarė.man patiko.taip jai ir reikia ;DDDD nu gali varyt ,nevarius,bet vistiek geras ff ;DDp krušliavonės irgi orginalios ;DDD aš tai visus 28 per dieną suvartojau skyrius ;DDD dbr laukiu vėl užknisa kai tuos ff kuriuos skaitai (dbr turiu 3) lėtai papildo -.- agny,skaityk toliau,tokių ne yunjae reta ;DDDD ir jei pažiūrėtum tai jie visi iškrypę ;D kaip tik skaičiau kur aprašyta(smulkiai) kaip jj kruša yunho,o poto atvažiuoja lee hyori ;DDDDD | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 4:28 am | |
| ar man tik pasirodė ar 29 chapterio nebuvo? Nebūčiau aš....skaitau toliau ;DD Jau nuobodu daros, nes tą mergą padarė žiauriai naivią......kuo toliau tuo labiau jin iš medžio išdribus ;DD Galėtų mažiau krušalionių būt, nes ką tik jie daro viskas baigiasi tuom ;DDD EDIT Perskaičiau pagaliau. FF kadanors baigias? Nes atrodo kad gyvenime nesibaigs Tie išsprogėlei turėtų būt kapuos o ne ligoninėj... WEIRDO.... Pagaliau ta merga kažką kalba, nes jau maniau kad per visą istoriją ji taip nieko ir nepasakys......pagaliau jin pripažino kad jų santykiai keisti ;DDD Vienu žodžiu, jiem belieka tik persikąst gerkles.... | |
|
| |
horo TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 7:15 am | |
| Kas ten su Koda buvo?
Koda Kumi gera dainininke, kas ten ant jos ware? X_x? | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 4:01 pm | |
| Man ir Koda Kumi patinka.... Bet tam FF ji buvo kalė sekretorė, and she was fucked very hard ;DDD | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 5:49 pm | |
| Ah~~~~30 skyrius....greitai kuria mergiotė ;DD Bet aš nesuprantu what's wrong with Junsu? Atrodo kad jis žmogėdra.....mažiausiai .....arba psichinis..... | |
|
| |
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 5:58 pm | |
| aaa updeitai lekia skaityt ;DD pz žmogau čia ff.viskas neturi tikroviška lb būt ;DD to ff populiariamus tas nc-17 ir palaiko ;DDDD man koda irgi visai nk,turiu jos albumą ;D bet šitam ff,tai ji ten tokia kale gan ;DDDDD o tai kad jinai naivi tai mane irgi užpisa bet kita vertus jei prie jūsų tokie bičai būtų tai jaučiu irgi darytumėt ką jie liepia ;D | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 6:18 pm | |
| Pz, gi suprantu...bet vis vien nesuprantu, pas mergiotę ir žiaurumas toks,Junsu kažką suvalgyt norėjo Pradžioje man tikrai patiko FF, bet toliau tikrai keistai ten viskas rutuliojasi..... Žiūrėsim...gal kas pasikeis Ai vsio...parduokit mane kokiam JJ ir aš būsiu laiminga,k? | |
|
| |
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Kv. 06 11, 2009 6:36 pm | |
| ūūū perskaičiau 30 jaučiu ji jau perdaug skuba rašyt tdl taip ir gaunas pradžia geresnė buvo ;DDDD
ha ha you wish jei tai būtų įmanoma aš čia nesedėčiau ;DDD | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Pen. 06 12, 2009 12:21 am | |
| Ė....wait................kas ten sakė kad nėra YunJae? Kiekvienoj dalį ! | |
|
| |
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Pen. 06 12, 2009 2:00 am | |
| antraplanis nesiskaito čia tik for fun kad išlaikyt skaitytojų dėmesį ;D and,hell,woman,why are you so freakin' out?;DD | |
|
| |
horo TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Pen. 06 12, 2009 2:00 am | |
| | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Pen. 06 12, 2009 2:29 am | |
| Cuz it sick Bet visi fanai kaip susitarę, kiekvienam FF yra bent truputis YunJae, jei nėra jų poros tai tada būna meilės trikampis.... jie vis vien yra..... gash,people, control yourselves | |
|
| |
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Pen. 06 12, 2009 5:00 pm | |
| MISSION IMPOSSIBLE ;DDD dbr tu pažiūrėk į tą ft kur yunho vonioj ir pasakyk pirmą mintį kuri šauna į galvą tai pamačius
it's sick yeah?you know nothin' about sickness ;DDD nesišakok prieš orgazmatronus,jų vistiek neįveiksi ;DDDDDD | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Št. 06 13, 2009 12:39 am | |
| Yunho sexyness and this sickness is different then day and night Eik tu orgazmatrone | |
|
| |
Yuki TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Št. 06 13, 2009 1:02 am | |
| no it's not sex is the same it's sex or its making love and when it's to sex than there's nothing you can change about the way yunho looks (or do things) ;DDD damn it fanficai mano psichika veikia nevermind | |
|
| |
~Agny^^ TVXQ LOVER
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) Št. 06 13, 2009 2:00 am | |
| Ne, tai tikrai yra skirtinga ;DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: WANT TO... (NC-17) | |
| |
|
| |